.

Jídelní lístek

ÚNOR 2018

Pondělí    - 26.2.

Polévka francouzská (A 1,9)                    
I.  Bratislavská vepřová plec, knedlík (A 1,3,7,9)                    
II. Lasagne s kuřecím masem, ledový salát (A 1,3,7)                    
                                
Úterý     - 27.2.
Polévka hráškový krém (A 1)                    
I.  Rybí filé v bylínkové krustě, brambory, míchaný zeleninový salát (A 1,4)                    
II. Těstovinový salát s kuřecím masem (A 1,3,7)                    
                                
Středa    - 28.2.
Polévka fazolová (A 1,9)                    
I.  Nudle s mákem, ovoce (A 1,3,7)                    
II. Zeleninové rizoto, okurkový salát

BŘEZEN 2018

            DEN  ŠPANĚLSKÉ  KUCHYNĚ                            
Čtvrtek    - 1.3.
Polévka andaluské gazpacho                            
I.        Valencijská paella                            
dez.    Pomeranč s olivovým olejem                            
                                        
Pátek    - 2.3.
Polévka celerová s houskou (A 1,9)                            
I.  Vepřová krkovice na hořčici,brambory, okurkový salát (A 1,10)                            
II. Drůbeží játra po tyrolsku, knedlík (A 1,3,9,10)                            


Pondělí    - 5.3.
Polévka řecká (A 3,9)                            
I.  Boloňské špagety s krůtím masem, jogurt (A 1,7)                            
II. Losos na másle, bramborová kaše, zelný salát s kukuřicí (A 4,7)                            
                                        
Úterý    - 6.3.
Polévka zeleninová s písmenky (A 1,9)                            
I.  Vejce, čočka na kyselo, chléb, okurek (A 1,3)                            
II. Smažený květák, brambory m.m., řecký salát, ovoce (A 1,3,7)                            
                                        
Středa    - 7.3.
Polévka z vaječné jíšky (A 1,3,7,9)                            
I.  Krůtí plátek na másle, brambory, salát coleslaw (A 1,7)                            
II. Šunkové flíčky zapečené, okurkový salát (A 1,3,7)                            
                                        
Čtvrtek    - 8.3.
Polévka jáhlová se zeleninou (A 1,9)                            
I.  Kuřecí nudličky Šanghaj, jasmínová rýže, ovoce (A 1)                            
II. Špekové koule, kysané zelí (A 1,3,7)                            
                                        
Pátek    - 9.3.
Polévka hrachová (A 1)                            
I.  Vepřový řízek smažený, bramborová kaše, mrkvový salát (A 1,3,7)                            
II. Myslivecká směs, dušená rýže, kompot (A 1)   


Pondělí    - 12.3.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)                            
I.  Krůtí maso na kari, těstoviny, ovoce (A 1,7)                            
II. Štěpánská sekaná, bramborová kaše, řecký salát (A 1,3,7)                            
                                        
Úterý    - 13.3.
Polévka vločková s bramborem a zeleninou (A 1,9)                            
I.  Hovězí maso na celeru, dušená rýže, ledový salát (A 1,9)                            
II. Gnocchi se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (A 1,3,7)                            
                                        
Středa    - 14.3.
Polévka rajská s kuskusem (A 1)                            
I.  Zapečené filé s brokolicí a sýrem, brambory, okurkový salát (A 4,7)                            
II. Jablková žemlovka s tvarohem, ovoce (A 1,3,7)                            
                                        
Čtvrtek    - 15.3.
Polévka drůbková (A 1)                            
I.  Vepřová plec pečená, zelí, bramborový knedlík (A 1,3)                            
II. Kuřecí ražniči na plechu, brambory, ledový salát                             
                                        
Pátek    - 16.3.
Polévka z míchaných luštěnin (A 1,9)                            
I.  Kuřecí závitek se špenátem a sýrem, brambory, mrkvový salát (A 1,7)                            
II. Cikánská hovězí pečeně, tarhoňa (A1)


Pondělí    - 19.3.
Polévka mrkvová (A 1,7)                                
I.  Srbské rizoto s krůtím masem, okurkový salát                                 
II. Vejce, fazolové lusky na kyselo, brambory (A 1,3,7)                                
                                            
Úterý     - 20.3.
Polévka ruský boršč (A 1,7)                                
I.  Kynuté knedlíky s meruňkami, ovoce (A 1,3,7)                                
II. Brokolicová poezie, brambory, salát z červené řepy, ovoce (A 3,7)                                
                                            
Středa    - 21.3.
Polévka pórková (A 1,3,7)                                
I.  Kuře pečené, šťouchané brambory, míchaný kompot (A 1)                                
II. Slovenské halušky s brynzou a slaninou (A 1,3,7)                                
                                                                                    
Čtvrtek    - 22.3.
Polévka drožďová s kapáním (a 1,3,7)                                
I.  Hovězí maso na žampionech, dušená rýže, ledový salát (A 1)                                
II. Kovbojské fazole s kuřecím masem, chléb (A 1)                                
                                            
Pátek    - 23.3.
Polévka brokolicová (A 1)                                
I.  Holandský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy (A 1,3,7)                                
II. Těstovinový salát s tuňákem (A 1,4,7)   


Pondělí    - 26.3.
Polévka hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A 1,9)                            
I.  Svíčková na smetaně, knedlík, ovoce (A 1,3,7,9,10)                            
II. Tiroler gröstl, mrkvový salát s ananasem, ovoce (A3)                            
                                        
Úterý     - 27.3.
Polévka zeleninová s drožďovými noky (A 1,3,7,9)                            
I.  Treska plněná, bramborová kaše, míchaný zeleninový salát (A 1,3,4,7)                            
II. Vepřový guláš, knedlík (A 1)                            
                                        
Středa    - 28.3.
Polévka cibulová se sýrem (A 1,3,7)                            
I.  Vejce, špenát, brambory, tvarohový dezert (A 1,3,7)                            
II. Čočka po brněnsku, chléb (A 1)                            
                                        
Čtvrtek    - 29.3.
                                    
                                              VELIKONOČNÍ  PRÁZDNINY      
                                        
Pátek    - 30.3.   

                                                     STÁTNÍ  SVÁTEK
 


                           

PřílohaVelikost
Alergeny.pdf1.95 MB
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK.xls142 KB
201802 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls137.5 KB
201801 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls132.5 KB
201712 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls127.5 KB
201711 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls106 KB
201710 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201709 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls107 KB
201706 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls109 KB
201705 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201704 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls99 KB
201703 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201702 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201701 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92.5 KB
201612 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls90.5 KB
201611 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201610 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201609 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls65.5 KB
201606 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls63.5 KB
201605 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls62 KB
201604 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ62 KB
201603 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ61 KB
201602 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52.5 KB
201601 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls51.5 KB
201512 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52 KB
201511 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls54.5 KB
201510 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB
201509 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB

Kontakty

Tel. 547 218 165
Mobil: 777 246 767
E-mail: skola@zslabska.cz
Tel.jidelna: 547 223 475
Facebookový profil: - zde -

Elektronická žákovská knížka

logo Edookit Vstupte

Co nás čeká

01.03.2018 - 08:00 Den španělské kuchyně

Kalendář aktivit

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Interní informační systém

Vstupte