.

Jídelní lístek

LISTOPAD 2017

Středa    - 1.11.
Polévka rajská s těstovinami (A 1)                                
I.  Japonské rybí filé, brambory, ledový salát (A 4,7)                                
II. Bramborové zelníky s houbami na smetaně  (A                                 
                                            
Čtvrtek    - 2.11.
Polévka minestone                                
I.  Krupicová kaše, ovocný salát (A 1,7)                                
II. Brokolicový nákyp, brambory, rajčatový salát (A 1,3,7)                                
                                            
Pátek    - 3.11.    
Polévka kmínová s kuskusem (A 1)                                
I.  Kuřecí plátek se sýrem a brokolicí, brambory, míchaný zeleninový salát (A 3)                                
II. Cikánská hovězí pečeně, tarhoňa (A 1)  


Pondělí    - 6.11.
Polévka z vaječné jíšky (A 1,3,9)                                
I.  Hovězí stroganov, těstoviny, ovoce (A 1,7)                                
II. Bramborový guláš s hlívou ústřičnou a fazolemi, chléb, ovoce (A 1)                                
                                            
Úterý    - 7.11.
Polévka zeleninová jarní (A 1,9)                                
I.  Vejce, čočka po brněnsku, chléb (A 1,3)                                
II. Zapečený pangasius v bramborách, řecký salát (A 3,4,7)                                
                                            
Středa    - 8.11.
Polévka z míchaných luštěnin (A 1,9)                                
I.  Barevná kuřecí kapsa, brambory, okurkový salát (A 7,9)                                
II. Rýžovo - jáhlová kaše, ovoce (A 7)                                
                                            
Čtvrtek    - 9.11.
Polévka vločková se zeleninou (A 1,9)                                
I.  Slovenské halušky se zelím a uzeným masem (A 1,3,7)                                
II. Lasagne s kuřecím masem, ledový salát (A 1)                                
                                            
Pátek    - 10.11.
Polévka rychlá s vejci (A 1,9)                                
I.  Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, mrkvový salát s ananasem (A 1,3,7)                                
II. Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík (A 1,3)


Pondělí    - 13.11.
Polévka špenátová se smaženým hráškem (A 1,3,7)                                
I.  Krůtí na rozmarýnu, brambory, míchaný zeleninový salát (A 1)                                
II. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže, mrkvový salát (A 1)                                
                                            
Úterý    - 14.11.
Polévka slezská zelňačka (A1)                                
I.  Domácí buchty s tvarohem, kakao, ovoce (A 1,3,9)                                
II. Zeleninové rizoto, zelný salát s koprem, ovoce                                 
                                            
Středa    - 15.11.
Polévka fazolová (A 1,9)                                
I.  Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salát (A 1,3,7)                                
II. Kuřecí papání (zapečené kuřecí maso se smetanou a těstovinami), ledový salát (A 1,7)                                
                                            
Čtvrtek    - 16.11.
Polévka hovězí se strouháním (A 1,3,9)                                
I.  Kuře pečené, dušená rýže, kompot (A 1)                                
II. Uzené maso, křenová omáčka, knedlík (A 1,7)                                
                                            
Pátek    - 17.11.

 

STÁTNÍ   SVÁTEK


Pondělí    - 20.11.
Polévka zeleninová s játrovými knedlíčky (A 1,3,7,9)                                
I.  Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže, kompot (A 1,3)                                
II. Vepřový prejt, kysané zelí, brambory (A 1,3,7)                                
                                            
Úterý     - 21.11.
Polévka kroupová (A 1)                                
I.  Gnocchi se špenátem a kuřecím masem, tvarohový dezert Míša (A 1,3,7)                                
II. Bulgurový salát s čočkou, quinoou a zeleninou (A 1)                                
                                            
Středa    - 22.11.
Polévka hráškový krém (A 1)                                
I.  Rybí filé na ratatouille zelenině, brambory, ovoce /A 4,7)                                
II. Nudle s tvarohem, ovoce (A 1,7)                                
                                                                                    
Čtvrtek    - 23.11.
Polévka česneková s bramborem (A 3)                                
I.  Drůbeží játra na cibulce, dušená rýže, řecký salát (A 1)                                
II. Špekové  knedlíky, kysané zelí (A 1,3,7)                                
                                            
Pátek    - 24.11.
Polévka drožďová s kapáním (A 1,3,7)                                
I.  Vepřový přírodní závitek, brambory, mrkvový salát (A 1,3,7)                                
II. Králičí maso na kari, dušená rýže s kroupami (A 1,7)                                


Pondělí    - 27.11.
Polévka celerová s houskou (A 1,7)                                
I.  Svíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce (A 1,3,7,9,10)                                
II. Boloňské špagety s ratatouille zeleninou, ovoce (A 1)                                
                                            
Úterý     - 28.11.
Polévka francouzská (A 1,9)                                
I.  Kuřecí nudličky Šanghaj, jasmínová rýže, jogurt (A 1,7)                                
II. Vepřové maso na houbách, brambory, okurkový salát (A 1)                                
                                            
Středa    - 29.11.
Polévka cibulová se sýrem (A 1,3,7)                                
I.  Vepřové maso v kapustě, brambory, ovoce (A 1)                                
II. Krůtí ragú, těstoviny, ovoce (A 1,7)                                
                                            
Čtvrtek    - 30.11.
Polévka krupicová s vejcem (A 1,3,9)                                
I.  Chilli con carne s hovězím masem, chléb (A 1)                                
II. Rybí filé po provensálsku, brambory, řecký salát (A 4,7)

PROSINEC 2017

Pátek    -1.12.  

ŘEDITELSKÉ  VOLNO


Pondělí    - 4.12.
Polévka hrachová se smaženým hráškem                                
Treska plněná sýrem a bylinkami, brambory m.m., salát z červené řepy                                 
                                            
Úterý    - 5.12.
Polévka rychlá s vejci                                
Lotrinské těstoviny s kuřecím masem, ledový salát (A 1,7)                                
                                            
Středa    - 6.12.
Polévka zeleninová s těstovinou (A 1,7,9)                                
Vídeňský guláš, knedlík, šlehaný tvaroh (A 1,3,7)                                
                                            
Čtvrtek    - 7.12.
Polévka rýžová (A 1,9)                                
Kuře pečené na zelí, brambory                                 
                                            
Pátek    - 8.12.  

ŘEDITELSKÉ   VOLNO


Pondělí    - 11.12.
Polévka ruský boršč (A 1,7,9)                            
Nudle s mákem (A 1,7), ovoce                            
                                
Úterý    - 12.12.
Polévka dýňová s kukuřičkou (A 7)                            
Srbské rizoto s krůtím masem, okurek                             
                                        
Středa    - 13.12.
Polévka čočková (A 1,9)                            
Přírodní kuřecí řízek, brambory, míchaný zeleninový salát (A 1)                            
                                        
Čtvrtek    - 14.12.
Polévka drožďová s ovesnými vločkami (A 1,9)                            
Bratislavská vepřová plec, knedlík (A 1,3,7,9)                            
                                        
Pátek    - 15.12.
Polévka hovězí s rýží a hráškem (A 9)                            
Kuřecí ražniči na plechu, brambory, okurkový salát


Pondělí    - 18.12.
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (A 1,3,7,9)                            
I.  Vídeňský párek, hrachová kaše, chléb, okurek (A 1)                            
II. Květákový mozeček, brambory, ledový salát (A 3)                            
                                        
Úterý    - 19.12.
Polévka řecká (A 3,9)                            
I.  Masové koule, rajská omáčka, těstoviny (A 1,3,7)                            
II. Tiroler gröstl, okurkový salát (A 3)                            
                                        
Středa    - 20.12.
Polévka brokolicová (A 1,7)                            
I.  Rybí filé na másle, brambory, zelný salát s koprem (A 4,7)                            
II. Těstovinový salát s kuřecím masem (A 1,7)                            
                                        
Čtvrtek    - 21.12.
Polévka jáhlová se zeleninou (A 1,9)                            
I.  Krůtí maso na kari, dušená rýže (A 1,7)                            
II. Hovězí maso na celeru, tarhoňa (A 1,9)                            
                                        
Pátek    - 22.12.
Polévka česneková s krutony a sýrem (A 1,3,7)                            
I.  Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, mrkvový salát (A 1,3,7)                            
II. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (A 1,7)

 

 

 

                           

PřílohaVelikost
Alergeny.pdf1.95 MB
JÍDELNÍČEK12/2017.xls127.5 KB
AKTUÁLNÍ JÍDELNÍČEK.xls106 KB
201710 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201709 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls107 KB
201706 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls109 KB
201705 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls105 KB
201704 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls99 KB
201703 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201702 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201701 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92.5 KB
201612 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls90.5 KB
201611 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201610 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls92 KB
201609 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls65.5 KB
201606 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls63.5 KB
201605 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls62 KB
201604 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ62 KB
201603 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ61 KB
201602 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52.5 KB
201601 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls51.5 KB
201512 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls52 KB
201511 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls54.5 KB
201510 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB
201509 ARCHIV JÍDELNÍČKŮ.xls55.5 KB

Kontakty

Tel. 547 218 165
Mobil: 777 246 767
E-mail: skola@zslabska.cz
Tel.jidelna: 547 223 475
Facebookový profil: - zde -

Elektronická žákovská knížka

logo Edookit Vstupte

Co nás čeká

Kalendář aktivit

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Interní informační systém

Vstupte